Välkommen till fliken Tävlingsresultat!

Här finns resultat där klubben har varit huvudarrangör, dvs de gånger som klubben har haft ansvaret för eltid/sekretariat eller haft den större delen av funktionärer på fältet.

 

Fliken är uppdelad enligt följande, VDM, IVDM, KLUBBMATCHER, ÖVRIGA TÄVLINGAR samt ÖSTKAMPEN som i sin tur är uppdelad i 3 flikar, en för varje arrangör, alltså ÖSMO, TUMBA samt SÖDERTÄLJE.

 

VDM resultaten är nerskrivna precis som det står i resultaten som jag har, dvs saknas vinduppgifter eller är det blandat manuell och eltid så har jag skrivit som det står. Tex på de längre sträckorna så kan ett resultat se ut såhär, 2.32.0 och nästa såhär, 2.32.15. Då har jag skrivit det så även fast det troligtvis skulle ha stått 2.32.00.

 

Östkampslistorna är resultatet med för respektive person, inga poänger är medtagna. Även på Östkampslistorna så är det säkert en del fel som har med resultatet att göra. Ibland finns de resultat som visar det som eltid men jag vet att man inte har haft eltid vid dessa tillfällen. Eltid började användas i slutet på 1990 talet vid tävlingarna som gick i idrottshuset i Tumba och i Södertälje när man fick flytta ut från Scaniarinken till Södertälje IP och utomhustävlingar.